Lækker blomkålspizza!

#TGIF

Hejsa,

Så blev det endelig fredag, og hvor er denne dag velkommen i mine øjne. Jeg har haft en lidt presset uge, og er derfor helt klar til at kunne slappe lidt mere af. Jeg skal ikke ud på universitetet om fredagen, så derfor fungerer fredage lidt som en del af weekenden for mig (dog med lidt flere studierelaterede hjemmeopgaver 🙂 ).

Jeg har lige overstået dagens morgentræning, der stod på styrketræning for mave og arme. Skar dog lidt af øvelserne ud i dag, da min krop føles super medtaget af ugens foregående træninger, og jeg derfor simpelthen ikke orkede hele træningspasset. Nu står den på afslapning og morgenmad (bliver nok noget med grød 🙂 ), inden min kæreste kommer og henter mig. Vi skal nemlig ud på den helt store shoppingtur i KBH. Der er ikke mange penge på kontoen (SU-livet FTW), men mon ikke det bliver til en enkelt top eller et par lækre træningsbukser 😉 .

Glæder mig også meget til i aften, hvor det står på påskefrokost med mit arbejde. Der skal bare rigtig hygges igennem med god mad og drikke samt lækkert selvskab. Alt i alt en fantastisk dag jeg går i møde! Håber, at Jeres dag tegner ligeså godt, og at I også er max klar på denne fredag 🙂

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker blomkålspizza!