Mit nye træningsmål

Dagens frokost #mums

Hejsa,

Siden jeg (ligesom mange andre studerende) kun tilbringer meget lidt af min studietid på selve universitetet, så spiser jeg ofte frokost derhjemme. I dag var ingen undtagelse. Dagens frokost lød på paneret skinkeschnitzel med coleslaw.

Jeg var et smut forbi Netto i morges, hvor jeg fandt en pakke coleslaw til 8 kr og en pakke med 2 skinkeschnitzler til 15 kr, fordi begge dele var på sidste salgsdato.

Det gør mig ingenting, og sådan køber jeg ofte ind, da jeg på mit SU-budget er hel vild med at spare. Dertil er der jo heller ikke noget galt med kødet eller grøntsagerne, og hvem vil ikke have både frokost og aftensmad for kun 23 kr? Jeg køber faktisk næsten altid kød med rabat grundet sidste salgsdato, og fryser det ned indtil det skal bruges. Lige nu har jeg faktisk både 4 hakkebøffer, 300 g fiskefars, 2 stk kyllingebryst og 1 tykstegsbøf i fryseren. Jeg er ikke 100 % sikker på, at det er helt sundt at spise på denne måde, men min krop har endnu ikke reageret negativt på det, og derfor bliver jeg ved endnu :-).

Det var et meget hurtigt måltid at tilberede, da alting egentlig var forberedt på forhånd. Mit eneste job var at putte lidt fedtstof på panden og stege kødet. Dertil er jeg ikke så vild med den dressing, der følger med til coleslawen, så jeg lavede min egen efterligning, og blandede den i. Dressingen bestod af; lidt creme fraiche 9%, salt, pepper og citron.

Det smagte herligt, og glæder mig da også til aftensmaden, hvor den eneste ændring formentlig bliver nogle kartofler eller lidt ris på siden, så retten mætter mere

.

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye træningsmål